Siden Pablo Picasso opfandt kubismen, har der hersket en opfattelse af, at enhver kan male uden at behøve at lære at male. Lige som man kan forestille sig, at man forsøger at komponere en melodi på en guitar uden først at lære at spille på guitaren. Maleriet er en ældgammel kunstform og håndværk, og også moderne kunstnere som Picasso lærte håndværket, før han fandt sin egen vej. Modsat af, hvad mange tror, var også impressionisterne meget optaget af teknik. Efter i mange år håndværk nærmest har været et skældsord inden for billedkunst, så ser vi i dag en ny bølge af kunstnere, som søger tilbage til det klassiske maleri. Nogle fordi de ønsker at dyrke det meget realistiske maleri, andre fordi de ser håndværket og teknisk kunnen som et fundament til udvikle deres egen kunst.

Hensigten med mine workshops er at lære deltagerne at genkende, analysere, anvende – og eksperimentere med en grundlæggende del af maleriets teknikker, som de er blevet udviklet fra gammel tid op til vores moderne samtidskunst.

AKTUELLE WORKSHOPS

Jeg afholder workshops i Decor Atelier I København tæt ved Nørreport St. og Torvehallerne. Jeg underviser også udøvende kunstnere under private forhold og som grupper. Så hvis du er udøvende kunstner, eller en del af en gruppe, som ønsker undervisning som del af efteruddannelse, er du velkommen til at kontakte mig, så kan vi aftale et arrangement.